PROIZVODI

Kod nas možete poručiti set za igru koji čine tabla za Carrom, žetoni za igru i specijalni puder. Tabla za Carrom je naše sopstvene proizvodnje. Izrađena je u Zemunu od domaćih materijala, prema standardima propisanim od strane „All India Carrom Federation“. Igrajuća površina je izrađena od šper ploče drveta breze debljine 18mm, u natur boji, više puta lakirana za dobijanje idealno glatke površine. Ram je izrađen od kvalitetnog drveta bukve, ofarbanog u boju mahagonija, a zatim lakiranog. Izuzetne je tvrdoće što omogućuje dobre karakteristike odbijanja žetona.

 

carrom srbija

 

Ispod svake od četiri rupe je ručno izrađena mreža od elastičnog konca za prihvatanje do 10 žetona. Dimenzije igrajuće površine: 740 x 740 mm Gabaritne dimenzije table: 892 x 892 x 60 mm Težina: 17 kg Cena: 200 Eur / kompletu + troškovi dostave Tabla za Carrom se isporučuje u kompletu sa:

– drvenim žetonima za igru (Carrommen): 11 crnih, 11 belih i 2 crvena, upakovanih u drvenu kutiju – žetonom za udaranje od kvalitetne akrilne plastike (Striker), upakovanim u plastičnu kutijicu – specijalnim puderom za pobojšavanje klizanja žetona i održavanje suvoće igrajuće površine: 70g upakovanim u plastičnu bočicu. – gumenim stopicama za odlaganje stola u vertikalnom položaju – knjižicom sa kratkim pravilima za brz početak igre – knjižicom sa tabelama za upisivanje bodova. Tabla za Carrom se isporučuje bez postolja.

 

Smatramo da je najbolje da pre potvrde porudžbine dođete i lično se uverite u kvaliet izrade.

 

Kod nas možete, odvojeno od table, poručiti rezervne žetone za igru kao i specijalni puder.

pribor za igru 1

– Drveni žetoni za igru (Carrommen):

11 crnih, 11 belih i 2 crvena upakovani u drvenu ili plastičnu kutiju
Cena: 15 Eur / kompletu + troškovi dostave

 

 

pribor za igru 2

– Žeton za udaranje od kvalitetne akrilne plastike (Striker):

upakovan u plastičnu kutijicu
Cena: 25 Eur / komadu + troškovi dostave

 

 

pribor za igru 3

– Specijalni puder za pobojšavanje klizanja žetona
i održavanje suvoće igrajuće površine
70g upakovan u plastičnu bočicu
Cena: 5 Eur / komadu + troškovi dostave